Πρόσκληση των μελών σε έκτακτη γενική συνέλευση

ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, ώρα 9:00

ΧΩΡΟΣ: ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Η ΕΛΠΙΣ» ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 7 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΘΗΝΑ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της  εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου Αθηνών, ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε ευτυχία, προσωπική και επαγγελματική.

Φρονούμε ότι λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών της πανδημίας και των περιορισμών που έχουν επιβληθεί δεν κατέστη δυνατή η έως τώρα συνήθης δια ζώσης επικοινωνία μας με την μορφή των ανοικτών συνεδρίων.

Επίσης, λόγω της επικείμενης λήξης της θητείας του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου, το Δ.Σ. της εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου Αθηνών, αποφάσισε ομόφωνα, μετά από διαλογική συζήτηση σε διαδικτυακή συνεδρίαση στις 9/4/2021, την προκήρυξη έκτακτης δια ζώσης γενικής συνέλευσης των μελών μας (όπως προβλέπεται από το καταστατικό της εταιρείας) με πιθανή ημερομηνία την 12η Ιουνίου 2021 (υπό την προϋπόθεση ότι αυτό θα καταστεί εφικτό) προς επίλυση κατεπειγόντων ζητημάτων λειτουργίας της Εταιρείας μας (επί μη επίτευξης απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στις  12:00 το μεσημέρι) και με προτεινόμενη ημερήσια διάταξη ως ακολούθως:

Α) παράταση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ. για έξι ακόμη μήνες

Β) εξουσιοδότηση για προκήρυξη εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης (δια ζώσης ή υβριδικής -διαδικτυακής) τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο του 2021.

Γ) προσδιορισμός ημερομηνίας και διαδικασίας υβριδικού – διαδικτυακού συνεδρίου –  webinar

Με θερμές ευχές,

Το ΔΣ της εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου Αθηνών